Aktuellt

Den 18 mars släpptes Utanför Affärn. Det är den andra singeln från min kommande EP. Låten beskriver hur tiden kan skingra delade liv och framtidsdrömmar till artiga hälsningsfraser utanför en affär. På ytan i alla fall.. Jag är väldigt nöjd med den här låten, den blev så som jag hörde den i mitt huvud.

Den första singeln är även den en ganska sorgsen låt, om att ha svikit någon man älskar. Men det finns hopp mellan raderna. Det gör det alltid. Hoppas ni gillar! 

Längtar att få dela hela EPn med er! Ta hand om er!

Kram!/Karin 

Biografi

Sångerskan och låtskrivaren Karin Bergström släppte EPn För allt vi har kvar våren 2018.

"Genren vispop genererar inga coolhetspoäng 2018, men Karin Bergström behärskar sin konstart till fulländning. Med Sofia Karlsson som mentor och bollplank sjunger hon visor som låter som ett öppet fönster en vårdag." 

- Jan Gradvall, Dagens Industri, 2018

2015 släppte Karin Bergström sitt debutalbum Din Ändå, i egen produktion och under eget namn. 2018 släpptes EPn För allt vi har kvar, producerad av Andreas Dahlbäck.

EPn innehåller bl.a låten Hela Sommarendär hon sjunger tillsammans med John Holm, en av hennes stora inspiratörer. I låten Hälsingland sjunger hon om sin kärlek till landskapet där hon har sina rötter. Karin Bergström har sjungit på allt ifrån större festivaler och evenemang till intima, mindre konserter, runt om i Sverige och Norden och live i Sveriges Radio.

  • Instagram