Aktuellt

Jag har pysslat lite i skymundan i två år nu med fem nya låtar. De är klara nu och blir en liten EP med en del vemod men också hoppfullhet. Längtar så att få dela dem alla med er! Den första singeln finns nu på alla strömningstjänster att lyssna på. Det är en ganska sorgsen låt om att ha svikit någon man älskar. Men det finns hopp mellan raderna. Det gör det alltid. Hoppas ni gillar! Det kommer mer i höst. Njut av sommaren så länge! Kram/Karin 

Biografi

Sångerskan och låtskrivaren Karin Bergström släppte EPn För allt vi har kvar våren 2018.

"Genren vispop genererar inga coolhetspoäng 2018, men Karin Bergström behärskar sin konstart till fulländning. Med Sofia Karlsson som mentor och bollplank sjunger hon visor som låter som ett öppet fönster en vårdag." 

- Jan Gradvall, Dagens Industri, 2018

2015 släppte Karin Bergström sitt debutalbum Din Ändå, i egen produktion och under eget namn. 2018 släpptes EPn För allt vi har kvar, producerad av Andreas Dahlbäck.

EPn innehåller bl.a låten Hela Sommarendär hon sjunger tillsammans med John Holm, en av hennes stora inspiratörer. I låten Hälsingland sjunger hon om sin kärlek till landskapet där hon har sina rötter. Karin Bergström har sjungit på allt ifrån större festivaler och evenemang till intima, mindre konserter, runt om i Sverige och Norden och live i Sveriges Radio.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

© 2023 by The Art of Food. Proudly created with Wix.com